14 December 2017

2017 /Sourcing Summit & OM Dinershow

TOMMIE Winnaars

UPDATES

 • Arnoud van der Maas, ING en HCL winnen ‘TOMMIES’

  Ecosystemen van Enexis, Philips en Randstad vallen in de prijzen

  Vught, 14 december 2017 – Arnoud van der Maas, ING, HCL en ecosystemen rond Enexis, Philips en Randstad hebben donderdagavond, tijdens de drukbezochte Outsource Magazine Dinershow in de Sint Olofskapel te Amsterdam, de... lees meer

 • Foto’s OM Dinershow 2017

  Bekijk de vele foto's die onze fotograaf Roelof Pot heeft geschoten op de OM Dinershow, ditmaal gehouden op een geweldige nieuwe locatie: de Sint Olofskapel in Amsterdam. Een daverend feest met live muziek, acts en natuurlijk de uitreiking van de TOMMIES.

  lees meer

 • Strijd om Tommies barst los

  Op 14 december zullen opnieuw de Tommie Awards, voluit ‘The Outsource Manager Awards’ worden uitgereikt. Het doel van de Awards is het sourcingvak op een hoger plan te brengen, door inspirerende en innovatieve organisaties en personen met een prijs te belonen.

  Dit jaar is er een... lees meer

MAGAZINES

Outsource Magazine 3 2017

In de digitale wereld speelt sourcing een belangrijke strategische rol. Sourcing gaat over het brengen van balans in uitbesteden en zelf doen, de mate van uitbesteding, de leveranciersselectie, de manier van samenwerken met partners, contractbeheer en het voeren van adequate regie. Maar ook over standaardisatie, ecosystemen en cultuurveranderingen. Een zeer brede tak van sport, die met de toenemende snelheid van innovatie en digitalisering alleen maar belangrijker zal worden. Want wie kan alles alleen aan?

naar alle magazines